12 mars, 2018

Ber om ursäkt för klumpigt uttalande.

Jag vill passa på att be alla om ursäkt för ett dåligt uttalande i en intervju med Matteus Lillenborg under onsdagens V86-tävlingar på Bergsåker. Ett uttalande som skulle vara ironisk blev helt fel. Nu är det gjort och jag måste lära av misstaget. Jag vill noga påpeka att min kollega Daniel Wäjersten absolut inte var inblandad i denna händelse. Nu går jag vidare och har tagit lärdom av detta. Hälsningar Markus Pihlström
8 februari, 2018

Ny häst i träning

Idag fick vi in Global Trademark i träning. En väldigt fin häst som haft lite otur i loppen på slutet. Vi hälsar ägaren Ering Förvaltning välkommen till Team Pihlström.
12 januari, 2018

Ny häst i träning

Idag kom en ny häst in i träning. Vi hälsar Go Go River tillsammans med ägare välkommen till Team Pihlström.
8 januari, 2018

Global Rebel lämnar stallet

Global Rebel lämnar vår träning efter två år. 27starter gav 7 segrar och 500.000kr i inkörda pengar. Han fick även avsluta att springa nytt rekord på brodd i lördags på V75. Vi önskar hästen och ägarna lycka till i fortsättningen.
7 januari, 2018

Lösa hästar på Timmervägen

Idag sprang två av våra 3-åriga hästar igenom hagen. Det var Mons Sirocco & Miss Hejaracka. Båda fick ordentliga sår som var tvungen att sys. Nu är detta gjort och allt har gått bra. Det blir några veckors vila. Men vi kommer igen!