13 april, 2019

Seger för Västerbo Burberry på Hagmyren.

Burberry segrade knappt efter ett lopp i ledningen. Hon visade bra inställning vilket kommer att vara viktigt i framtiden. Orlando triss var bra som tvåa i ett lopp där favoriten fick bestämma i ledningen. En bra dag på Hagmyren.
13 april, 2019

Två fina hästar inköpta till stallet.

I torsdags anlände två väldigt intressanta hästar till gården. Det handlar om Belle Godiva & Andre Agassi som vi köpte förra helgen. Det blir spännande att se vad vi kan göra med dessa. Andre Agassi köptes av IRF Horse Racing som är nya hästägare hos oss. Belle Godiva söker vi nya ägare till.
17 mars, 2019

Grattis Ludde till 7rätt på V75

Vår hästägare Ludde Hamrin hade 7 rätt på sitt andelsspel på V75 igår. Vi gratulerar Ludde och andelsköparna i Luddes Mirakel till härlig vinst på V75 på dryga 2 miljoner.Stort GRATTIS!
13 mars, 2019

Bra insatser på Bergsåker

Mr Matjes gjorde ett bra lopp och slutade tvåa efter en tät slutstrid. Sheherazade face gjorde det bra efter ha fått gått själv i spåren sista 700m. Vi var nöjda med båda hästarna.
13 mars, 2019

Orlando Triss tvåa på Bollnäs

Orlando Triss avslutade jättebra efter lite strul med positionerna på sista långsidan. Nu laddar vi för V86 hemmaplan i början av april.