3 december, 2019

Mari Edenström ny i vårt Team.

Igår började Mari Edenström hos oss i Team Pihlström. Det är väldigt duktig tjej som jobbat hos många av Bergsåkers största tränare. Mari kommer från Erikslund och vi i Team Pihlström är väldigt glada och stolta över att Mari börjat jobba hos oss.
11 september, 2019

Ny medarbetare i Team Pihlström

Idag har vi gjort klart med att Emmy Hansson börjar hos oss i Team Pihlström den 7 oktober. Vi hälsar Emmy välkommen till Teamet!
10 september, 2019

Två segrar på Hagmyren

O.P.´s Fantastic tog revansch för upploppsgaloppen senast. Vann efte ett lopp utvändigt ledaren. Han visade härlig moral och här har vi en häst som vi tror en hel del på i framtiden. Det finns andelar kvar att köpa om någon  är intresserad. Vanessa Fb visade att hon är tillbaka i form. Avgjorde busenkelt från dödens i ett enklare sällskap. Dante Sisu sprang sig trött på en usel bana. Han kändes dock bättre än på väldigt länge i värmningen.
10 september, 2019

Flirten vinner igen.

O.P´s Flirt vann på Dannero efter lite trafikproblem på vägen så avslutade han ruskigt längst ut i banan. Extra kul att det var Lisa som körde denna gång. Roligt att visa upp en 10-åring i detta fantastiska skick. Mellby Entré gjorde det bra efter ett omöjligt lopp.
4 september, 2019

Team Pihlström söker personal

Team Pihlström söker personal. Är du intresserad kontakta Markus på 072-52 62 112 eller mejl till markus@teampihlstrom.se