19 april, 2018

Bergsåker 24 april

Dante Sisu har gjort bra lopp hos oss hela tiden och han känns uppåt i träningen. Nu har vi åter fått ett besvärligt utgångsläge men skulle det lösa sig på vägen skall han räknas tidigt. Inga ändringar. Chansvärdering 7.   Woodland Avenue stressade upp sig senast när vi var på bortamatch,nu är det hemmaplan igen vilket är en fördel för honom. Jag tycker det är en bra häst men vill se att han sköter sig. Inga ändringar. Chansvärdering 6.   Turboy var felbalanserad senast,vi återgår till den gamla balansen och han är vår bästa chans för dagen. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 8.
18 april, 2018

Umåker 21 april

Hot Pride har bra form och från ett bra läge med toppryttare skall han räknas tidigt. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.   Mr Matjes har fått ett dåligt läge och behöver loppet. Är han 3-4 är vi nöjda. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 6.   Sheherazade Face har fått ett bra läge men har lite tveksam form. Kommer hon till ledningen kan hon tjäna fina pengar.  Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 5.
18 april, 2018

Umåker 20 april

Västerbo NightShade var fin i kvalet och har gått framåt av det. Kan inte motståndet men jag tycker min är bra. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.   Mellby Don Juan känns fin i träningen. Nu har vi bakspår på kort distans vilket gör det svårare men skulle det bli körning så dyker han upp i striden. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 6.   OP´s Flirt gör bra lopp hela tiden.Nu är läget bra och med rätt resa där han får spara speeden så segerstrider han. Barfota fram o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.
16 april, 2018

Bergsåker 17 april

Amiral Weah gjorde ett godkänt lopp utvändigt ledaren senast. Är en lovande häst som duger bra i klassen.Denna gång försöker vi undvika dödens och hon skall ses med segerchans i detta lopp.Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.   OP´s Fabulous vann okörd senast och börjar närma sig toppformen.Detta blev ett tufft lopp men han skall ändå räknas tidigt. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 6.   Global Trademark har fått ett kanonläge då jag tror hästen trivs bra i ledning och distansen passar honom bra. Vår bästa chans i omgången. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 8.
12 april, 2018

Östersund 16 april

Turboy har haft otur i loppen men vi är mycket nöjda med hur han tränar. Vi ändrar lite i utrustningen som vi tror kommer att falla väl ut. Skor o norskt huvudlag. Chansvärdering 6.
12 april, 2018

Dannero 15 april

Mellby Charmören gör här en väldigt spännande debut i monté.Vi har en härlig känsla att det ska fungera bra. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.   Fetiche Boko tränar bra och kändes fin efter galopp senast. Vi ligger lågt tills hon presterar i lopp. Barfota bak o helstängt huvudlag. Chansvärdering 5.
12 april, 2018

Hagmyren 14 april

OP´s Fabulous känns väldigt bra i träning,tror inte spåret ska vålla några problem. Jag tror han kommer att prestera bra och får han ett bra lopp så slutar han långt frame. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 7.   Global Touchdown är en jättefin häst som kändes väldigt fin senast och vi hoppas att loppet har fört honom framåt. Vi kör ett försiktigt lopp och hoppas att han levererar. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 6.
12 april, 2018

Bollnäs 13 april

Woodland Avenue var klart positiv senast,vi tror på en ännu bättre prestation denna gång. Funderar på några utrustnings ändringar  men förmodligen spar vi dem till nästa gång. Bör ha en vettig chans i detta lopp. Skor och öppet huvudlag. Chansvärdering 8.
7 april, 2018

Östersund 9 april

Västerbo Burberry är en fin häst som skött uppträningen på ett bra sätt. Nu är det dags för debut men det blir ett snällt upplägg då det kommer viktigare lopp. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 5.   Global Touchdown har varit en besvikelse på slutet men nu har vi ändrat träningen och hoppas han ska prestera lite bättre. Det blir ett lugnt upplägg så vi ligger lite lågt till denna start. Skor och öppet huvudlag. Chansvärdering 4.
5 april, 2018

Gävle 10 april

Amour Amour är en jättefin häst men har inte gått fortare än kvalet.Det känns som en häst utöver det vanliga men debut är alltid debut och det här är inte karriärens viktigaste lopp men jag måste ändå tro på bra chans. Skor o öppet huvudlag. Chansvärdering 9.