Bergsåker 19 februari

Torsdag 13 Februari
13 februari, 2020
Fredag 14 Februari
14 februari, 2020

Bergsåker 19 februari

Jacy Boko Ulf Ohlsson lopp1
Är en fin häst som har lite svårt att fatta vad det går ut på. Nu blev läget lite besvärligt. Jag hoppas att du trampar iväg och gör ett bra lopp. Jag ligger lite lågt tills hon visar att hon verkligen vill tävla.
Chansvärdering:5

Västerboburberry Ida Olsson lopp4
Gjorde ett bra lopp senast. Nu tror jag distansen är en fördel. Läget blev bra oh kusken är i sitt livs form så jag tror att hon kan sluta bland i främre träffen.
Chansvärdering:6

Global Worthy Olle Wäjersten lopp4
Har gjort det väldigt bra på slutet. Senast satt hon fast bakom trötta hästar. Det var en bra uppladdningen inför detta lopp. Nu blev läget okej, vi har en bra kusk. Distansen är ett litet ?. Vi smyger med och jag är helt säker att hon fäller många till slut.
Chansvärdering:7

Unleach The Steel Kaj Widell lopp5
Fick äntligen visa lite vad hon  i senaste loppet. Nu är det ett perfekt läge och det blir rycktussar för första gången. Sköter hon sig är det en bra platschans.
Chansvärdering:6

Love You Sweden Ulf Ohlsson lopp5
Är en häst som jag gillar. Är åtgärdad efter senaste loppet. Har tränat på bra men det är ingen toppform ännu. Går med träningsbalans. Men på sin höga kapacitet för klassen så tror jag att det skall vara en riktigt bra chans denna gång.
Chansvärdering:9

Vanessa FB Ulf Ohlsson lopp6
Blev det positionsproblem med senast. Nu är läget perfekt och hon gillar täta starter. Jag blir inte förvånad om hon slutar i striden. Googles för första gången och jänkarvagn.
Chansvärdering:6

Orlando Triss Daniel Wäjersten lopp6
Har haft ett litet tävlingsuppehåll vilket gjort honom gott. Var okej i ett jobb 15/1600m i förra veckan. Jag hoppas att han gått framåt med jobbet. Det är ingen toppform så vi kör snällt och spurtar till slut.
Chansvärdering:5

Comments are closed.