Bergsåker 21 Mars

Skön vinst på Umeå!
20 mars, 2020
Måndag 23 Mars
23 mars, 2020

Bergsåker 21 Mars

Fia Never Fail Ulf Ohlsson Lopp 2

En fin liten märr som skötte sig bra i kvalet och har visat bra uppfattning så här långt. Alltid svårbedömt för debutanter men jag tror att hon kommer att göra ett fint lopp  från ett bra läge och hon kan sluta bland dom tre fyra främsta om hon sköter sig. Öppet huvudlag, skor och vanlig vagn.

chansvärdering : 6

Unleash The Steel Kaj Widell Lopp 6

Var inte lika fin senast utan mest trög och oinspirerad, men andra förutsättningar nu med framspår och autostart. Får hon en bra start och är med där framme direkt så strider vi om segern. Kommer att utrustas med rycktussar för första gången. Halvstängt huvudlag, rycktussar, skor och svensk yankeevagn.

chansvärdering: 7

Orlando Triss Ulf Ohlsson Lopp 10

Känns fin för dagen och jag tror att formen är på väg tillbaka. Blev en tajt situation i sista sväng senast och han blev generad till galopp , det var en fin placering som försvann. Bra läge men några riktigt bra hästar emot gör att de drar ner seger förhoppningarna men klaffar det lite på vägen så tror jag  att han kan sluta trea -fyra. helstängt huvudlag, skor, rycktussar och yankeevagn.

chansvärdering: 5

Belle Godiva Daniel Wäjersten Lopp 11

Har pausat lite och är återgärdad efter förra loppet, har tränat på rejält och känns fin inför detta. bra läge och klaffar det lite på vägen så kan hon vara platsaktuell. öppet huvudlag, skor ,rycktussar och svensk yankeevagn.

chansvärdering: 5

Miss Duffy Ulf Ohlsson Lopp 11

Hon svarade för en toppspurt ute i spåren senast och vann med lite krafter kvar . känns som att formen är stigande och får hon lite hjälp på vägen så är jag inte överraskad om hon är först i mål. öppet huvudlag, rycktussar, skor och vanlig vagn.

chansvärdering :7

Sheherazade Face Erik Adielsson Lopp 11

Hon avslutade fint med full fart över mål efter en invändig resa senast och formen är god. hon ska smygas invändigt men klaffar de lite på vägen så har hon en vass spurt och kan tjäna fina pengar. norsk huvudlag, skor rycktussar och vanlig vagn.

chansvärdering :5

 

 

 

Comments are closed.