Bergsåker 18 juni
14 juni, 2019
Måndag 17 Juni
17 juni, 2019

Dannero 20 juni

Mellby Collector Rickard Skoglund
Börja se ut som han är tillbaka på allvar. Jag hoppas och tror att vi skall kvala in till finalen. Det blir ett lugnt upplägg i försöket. Skulle vi komma till final blir det skygglappar och jänkarvagn. Hästen känns väldigt fin för dagen.
Barfota, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Chansvärdering:6

Miss Hejaracka Daniel Wäjersten lopp8
Känns riktigt på G för dagen. Det var ett tag sen hon startade. Har gått 17/1600m på ett bra sätt. Behöver nog loppet för att hitta den rätta formen. Det blev ett tufft lopp men vi känner oss in slagna på förhand. Trots att spåret blev dåligt.
Skor, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Chansvärdering:6

Mellby Entré Ulf Ohlsson lopp9
Fick dödens i comebacken och galopperade i sista sväng. Har tagit loppet på ett bra sätt och känns riktigt fin i träningen. Här siktar vi på ledningen och skulle vi komma dit så skall han räknas med chans i detta lopp.
Skor, norskt huvudlag och jänkarvagn.
Chansvärdering:7

Importedfrmdetroit Ulf Ohlsson lopp10
Känns bra i träningen inför comebacken. Nu är läget svårt och det ser ut som stall Bergh kommer få bestämma i detta lopp. Så min förhoppning är att hästen gör ett bra lopp och går framåt med loppet. Det blir ett försiktigt upplägg denna gång.
Skor, öppet huvudlag och vanlig vagn.
Chansvärdering:6

Belle Godiva Ulf Ohlsson lopp11
Gjorde det väldigt bra i debut för oss när hon vann från dödens. Nu borde formen vara lite bättre. Jag tror att distansen är ett plus och räknar med en bra insats. Det är vår bästa chans under kvällen.
Inga ändringar.
Chansvärdering:9

Sheherazade Face Rickard Skoglund lopp11
Känns snuskigt fin i träningen. Skulle hon få ett lopp i ryggar fäller hon många till slut.
Inga ändringar.
Chansvärdering:6

Comments are closed.